Ga terug
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang
Main Course
Keuken
Mexican
Porties
2
personen
Equipment
1 Platte bakplaat
1 Vel bakpapier
1 Grote kom
Ingrediënten
1
eetlepel
olijfolie
75
gram
Rucola melange
3
gram
Platte peterselie
150
gram
Geraspte Cheddar
1
blik
Tonijn
1
Rode ui
6
stukjes
Cocktail cornichon
150
gram
Mais
6
Gele maistortilla
Sriracha original
Zoveel als je wil
5
eetlepels
Mayonaise
Instructies
Tortilla prep
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de cornichons en de rode ui zo klein mogelijk
Meng de cornichons en de rode ui in een grote kom
Voeg de tonijn, 75% van de mais en een klein beetje sriracha toe aan de kom
Voeg de 5 eetlepels mayonaise toe aan de kom (of als je op je calorieën let, net genoeg mayonaise om het mengsel net nat genoeg te maken)
Leg een vel bakpapier op de bakplaat. Leg vervolgens de 6 maistortilla's op de bakplaat
Verdeel het mengsel over de 6 tortilla's. Bestrooi de tortilla's daarna met geraspte cheddar
Doe de bakplaat in de oven gedurende 5 minuten (of tot goed verwarmt en licht krokant aan de randen)
Salade
Doe ondertussen de rucola slamelange in de kom waar net het tonijn mengsel in zit.
Voeg de rest van de mais toe de salade en voeg net genoeg olijfolie toe om de salade te kunnen coaten. Maak vervolgens op smaak met peper en zout.
Opdienen
Haal de tortilla's uit de oven, besprenkel met een beetje sriracha saus, fijn gesneden peterselie en bedek met een beetje salade