Ga terug
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Porties
2
personen
Equipment
Staafmixer
Ingrediƫnten
10
ml
olijfolie
extra vierge
1
blik
tonijn
200
gram
All' Uovo penne
1
Rode ui
4
teentjes
Knoflook
1
theelepel
Chili vlokken
1
blik
Tomaten
Pomodoro Datterino
1
doosje
Basilicum
40
gram
Pecorino Romano / Parmigiano Reggiano
Instructies
Mix in de staafmixer de tomaten met een klein deel van de basilicum tot een glad mengsel
Snij de rode ui in blokjes
Snij de knoflooktenen fijn
Bak de knoflook, ui en chili vlokken in de olijfolie(Zorg ervoor dat de knoflook niet bruin wordt)
Voeg het tomatenmengsel toe en bak ongeveer 10 minuten op middel vuur tot het een niet waterig meer is
Kook de pasta Al Dente
Voeg op het laatste moment alle basilicum en een deel van de kaas toe aan de saus. Meng het geheel.
Voeg de pasta samen met de saus en schep het geheel op de borden
Garneer met overgebleven kaas