Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd
8
minuten
min
Totale tijd
28
minuten
min
Gang
Main Course
Keuken
Italian
Porties
2
personen
Equipment
Pestle & Mortar
Ingrediƫnten
1
teen
Knoflook
10
ml
Olive Oil
Extra virgin
200
g
All 'uovo penne
1
plant
Basilicum
2
g
Zeezout
30
g
Parmigiano Reggiano
15
g
Pecorino Romano
20
g
Pijnboompitten
Instructies
Gooi de pijnboompitten met zout in de pestle & mortar en meng tot een stevige pasta ontstaat
Voeg een in stukjes gesneden kleine/middelmatige knoflookteen toe aan de pijnboompitten, meng wederom tot alles samengevoegd is
Voeg stuk voor stuk basilicum toe tot een pesto achtige massa ontstaat
Voeg olijfolie toe aan het mengsel en meng samen
Voeg pecorino en parmigiano toe aan het mengel en meng samen (Laat een beetje over voor het garneren!)
Kook de pasta Al Dente
Voeg de pesto samen met de pasta
Garneer met overgebleven kaas
Notities
TIP: Ook lekker met stukjes gebakken kip!
Trefwoord
Pasta, Pesto