Ga terug
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Bereidingstijd
12
minuten
min
Totale tijd
12
minuten
min
Porties
2
personen
Ingrediƫnten
50
g
Parmigiano Reggiano
2
Volledige eieren
1
Eigeel
200
g
All 'uovo penne
100
g
Pancetta
Instructies
Voeg in een kom de 2 eieren en 1 eigeel samen
Voeg 75% van de Parmigiano Reggiano toe aan het eimengsel
Breng op smaak met een beetje zout en veel peper
Bak de pancetta in een pan zonder olijfolie tot goudbruin
Kook de pasta Al Dente
Voeg de pasta samen in de pan met de pancetta en haal het geheel van het vuur
Voeg het eimengsel toe en meng het geheel samen tot het eimengsel een saus vormt. Gebruik kookvocht om de saus tot een geheel te maken
Maak de borden op en garneer met de overgebleven Parmigiano Reggiano en verse zwarte peper