Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Porties
2
personen
Equipment
Staafmixer
Ingrediƫnten
200
g
Bucatini
100
g
Pancetta
50
g
Pecorino Romano
20
ml
Witte wijn
1
Rode ui
1
blik
Tomaten
Pomodoro Datterino
Instructies
Snij de rode ui in blokjes
Blend met een staafmixer de tomaten
Bak de pancetta goudbruin
Voeg de rode ui toe en bak deze tot volledig doorzichtig
Voeg witte wijn toe aan pancetta & tomaten
Voeg de tomaten toe en laat koken tot de tomaten niet meer waterig zijn
Kook de pasta Al Dente
Gooi de pasta in de pan met de saus en voeg een deel van de pecorino toe
Maak de borden op en besprenkel met pecorino