Meng alle ingredienten onder het kopje salade dressing in een Mason Jar (of iets soortgelijks. Schud het potje tot de dressing goed gemengd is. Breng op smaak met zout.
Kip
Sla de stukken kipfilet plat tot alle delen van de kipfilet even dik is.
Breng een laagje zout aan op beide kanten van de stukken kipfilet en laat 15 minuten intrekken.
Verwarm de (RVS) pan en bak de kipfilet aan beide kanten tot volledig gaar.
Laat de kipfilet buiten de pan rusten.
Voeg een beetje water toe aan de pan samen met een paar eetlepels van de salade dressing.
Roer goed door elkaar tot er een saus ontstaat.
Doe de stukken kipfilet terug in de pan (die uit staat) en zorg ervoor dat de saus plakt aan de stukken kipfilet.
Salade
Snijd de ingredienten van de salade in kleine stukjes en voeg toe aan een salade kom.
Voeg genoeg van de dressing toe aan de salade
Opdienen
Doe de salade op een bord. Snijd de stukken kipfilet in stukjes en leg het naast de salade.
Als er overgebleven saus in de pan is, kan je dat op de kipfilet lepelen.