Ga terug
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
5
minuten
min
Porties
2
personen
Equipment
Kaas rasp
Mes
Snijplank
Ingrediƫnten
1
eetlepel
Olijfolie
2
eetlepels
Balsamico azijn
100
gram
snacktomaatjes
Het liefste in verschillende kleuren
30
gram
pijnboompitten
30
gram
Parmigiano Reggiano
75
gram
Rucola slamelange
150
gram
Mozzarella balletjes
Buffelmozzarella!!
Peper & Zout
Instructies
Voorbereiden
Halveer de snoeptomaatjes.
Rasp met een dunschiller aan de zijkant van het blok Parmigiano Reggiano om lange stroken te krijgen. verkruimel deze vervolgens in kleine vlokken.
Rooster de pijnboompitten tot ze goed bruin zijn en de aroma's eruit komen.
Laat het water uit de verpakking mozzarella balletjes en halveer.
Assembleren
Meng de rucola salade mix, snoeptomaatjes en mozzarella balletjes samen in een grote salade kom.
Voeg vervolgens de Balsamico azijn toe tot goed zichtbaar alle onderdelen van de salade goed gedekt is.
Voeg de olijfolie toe en maak de salade op smaak met peper en zout.
Voeg als laatste de pijnboompitten en Parmigiano Reggiano vlokken toe aan de salade. Roer alles goed door.
Notities
Eventueel ook lekker met andere groenten(Paprika, Komkommer, Zongedroogde tomaten etc.)