Ga terug
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
35
minuten
min
Porties
2
personen
Equipment
Oven
Ingrediƫnten
6
Tomaten
5
teentjes
Knoflook
6
eetlepels
Olijfolie
1
handje
Gesneden verse basilicum
1
eetlepel
Oregano
1
Stokbrood
1
zak
Rucola
Instructies
Bruschetta preppen
Snij de tomaat en doe het in een grote bak/kom
Pers de knoflook en voeg het toe aan de tomaten
Voeg 4 van de 6 eetlepels olijfolie toe aan het mengsel
Voeg de oregano toe aan het mengsel
Snij de verse basilicum en voeg het toe aan het mengsel
Laten intrekken!
Laat het geheel tot maximaal 3 dagen afgedekt staan in de koelkast(hoe dichter bij de 3 dagen hoe lekkerder het is!)
Tijd om op te bouwen!
Snijd het stokbrood in sneetjes en toast het in de oven/broodrooster tot goudbruin
Doe het bruschetta mengsel op het stokbrood en doe er een beetje rucola overheen