Equipment
- 1 Platte bakplaat
- 1 Vel bakpapier
- 1 Grote kom
Ingrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 75 gram Rucola melange
- 3 gram Platte peterselie
- 150 gram Geraspte Cheddar
- 1 blik Tonijn
- 1 Rode ui
- 6 stukjes Cocktail cornichon
- 150 gram Mais
- 6 Gele maistortilla
- Sriracha original Zoveel als je wil
- 5 eetlepels Mayonaise
Instructies
Tortilla prep
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de cornichons en de rode ui zo klein mogelijk
- Meng de cornichons en de rode ui in een grote kom
- Voeg de tonijn, 75% van de mais en een klein beetje sriracha toe aan de kom
- Voeg de 5 eetlepels mayonaise toe aan de kom (of als je op je calorieën let, net genoeg mayonaise om het mengsel net nat genoeg te maken)
- Leg een vel bakpapier op de bakplaat. Leg vervolgens de 6 maistortilla's op de bakplaat
- Verdeel het mengsel over de 6 tortilla's. Bestrooi de tortilla's daarna met geraspte cheddar
- Doe de bakplaat in de oven gedurende 5 minuten (of tot goed verwarmt en licht krokant aan de randen)
Salade
- Doe ondertussen de rucola slamelange in de kom waar net het tonijn mengsel in zit.
- Voeg de rest van de mais toe de salade en voeg net genoeg olijfolie toe om de salade te kunnen coaten. Maak vervolgens op smaak met peper en zout.
Opdienen
- Haal de tortilla's uit de oven, besprenkel met een beetje sriracha saus, fijn gesneden peterselie en bedek met een beetje salade