Equipment
- Oven
Ingrediënten
- 6 Tomaten
- 5 teentjes Knoflook
- 6 eetlepels Olijfolie
- 1 handje Gesneden verse basilicum
- 1 eetlepel Oregano
- 1 Stokbrood
- 1 zak Rucola
Instructies
Bruschetta preppen
- Snij de tomaat en doe het in een grote bak/kom
- Pers de knoflook en voeg het toe aan de tomaten
- Voeg 4 van de 6 eetlepels olijfolie toe aan het mengsel
- Voeg de oregano toe aan het mengsel
- Snij de verse basilicum en voeg het toe aan het mengsel
Laten intrekken!
- Laat het geheel tot maximaal 3 dagen afgedekt staan in de koelkast(hoe dichter bij de 3 dagen hoe lekkerder het is!)
Tijd om op te bouwen!
- Snijd het stokbrood in sneetjes en toast het in de oven/broodrooster tot goudbruin
- Doe het bruschetta mengsel op het stokbrood en doe er een beetje rucola overheen