Equipment
- Staafmixer
Ingrediënten
- 10 ml olijfolie extra vierge
- 1 blik tonijn
- 200 gram All' Uovo penne
- 1 Rode ui
- 4 teentjes Knoflook
- 1 theelepel Chili vlokken
- 1 blik Tomaten Pomodoro Datterino
- 1 doosje Basilicum
- 40 gram Pecorino Romano / Parmigiano Reggiano
Instructies
- Mix in de staafmixer de tomaten met een klein deel van de basilicum tot een glad mengsel
- Snij de rode ui in blokjes
- Snij de knoflooktenen fijn
- Bak de knoflook, ui en chili vlokken in de olijfolie(Zorg ervoor dat de knoflook niet bruin wordt)
- Voeg het tomatenmengsel toe en bak ongeveer 10 minuten op middel vuur tot het een niet waterig meer is
- Kook de pasta Al Dente
- Voeg op het laatste moment alle basilicum en een deel van de kaas toe aan de saus. Meng het geheel.
- Voeg de pasta samen met de saus en schep het geheel op de borden
- Garneer met overgebleven kaas