Pasta Carbonara

Bereidingstijd 12 minuten
Totale tijd 12 minuten
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 50 g Parmigiano Reggiano
  • 2 Volledige eieren
  • 1 Eigeel
  • 200 g All 'uovo penne
  • 100 g Pancetta

Instructies
 

  • Voeg in een kom de 2 eieren en 1 eigeel samen
  • Voeg 75% van de Parmigiano Reggiano toe aan het eimengsel
  • Breng op smaak met een beetje zout en veel peper
  • Bak de pancetta in een pan zonder olijfolie tot goudbruin
  • Kook de pasta Al Dente
  • Voeg de pasta samen in de pan met de pancetta en haal het geheel van het vuur
  • Voeg het eimengsel toe en meng het geheel samen tot het eimengsel een saus vormt. Gebruik kookvocht om de saus tot een geheel te maken
  • Maak de borden op en garneer met de overgebleven Parmigiano Reggiano en verse zwarte peper