Pasta All’ Amatriciana

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 2 personen

Equipment

  • Staafmixer

Ingrediënten
  

  • 200 g Bucatini
  • 100 g Pancetta
  • 50 g Pecorino Romano
  • 20 ml Witte wijn
  • 1 Rode ui
  • 1 blik Tomaten Pomodoro Datterino

Instructies
 

  • Snij de rode ui in blokjes
  • Blend met een staafmixer de tomaten
  • Bak de pancetta goudbruin
  • Voeg de rode ui toe en bak deze tot volledig doorzichtig
  • Voeg witte wijn toe aan pancetta & tomaten
  • Voeg de tomaten toe en laat koken tot de tomaten niet meer waterig zijn
  • Kook de pasta Al Dente
  • Gooi de pasta in de pan met de saus en voeg een deel van de pecorino toe
  • Maak de borden op en besprenkel met pecorino