Tuna Melt Taco’s

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Main Course
Keuken Mexican
Porties 2 personen

Equipment

  • 1 Platte bakplaat
  • 1 Vel bakpapier
  • 1 Grote kom

Ingrediënten
  

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 75 gram Rucola melange
  • 3 gram Platte peterselie
  • 150 gram Geraspte Cheddar
  • 1 blik Tonijn
  • 1 Rode ui
  • 6 stukjes Cocktail cornichon
  • 150 gram Mais
  • 6 Gele maistortilla
  • Sriracha original Zoveel als je wil
  • 5 eetlepels Mayonaise

Instructies
 

Tortilla prep

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de cornichons en de rode ui zo klein mogelijk
  • Meng de cornichons en de rode ui in een grote kom
  • Voeg de tonijn, 75% van de mais en een klein beetje sriracha toe aan de kom
  • Voeg de 5 eetlepels mayonaise toe aan de kom (of als je op je calorieën let, net genoeg mayonaise om het mengsel net nat genoeg te maken)
  • Leg een vel bakpapier op de bakplaat. Leg vervolgens de 6 maistortilla's op de bakplaat
  • Verdeel het mengsel over de 6 tortilla's. Bestrooi de tortilla's daarna met geraspte cheddar
  • Doe de bakplaat in de oven gedurende 5 minuten (of tot goed verwarmt en licht krokant aan de randen)

Salade

  • Doe ondertussen de rucola slamelange in de kom waar net het tonijn mengsel in zit.
  • Voeg de rest van de mais toe de salade en voeg net genoeg olijfolie toe om de salade te kunnen coaten. Maak vervolgens op smaak met peper en zout.

Opdienen

  • Haal de tortilla's uit de oven, besprenkel met een beetje sriracha saus, fijn gesneden peterselie en bedek met een beetje salade