Insalata Di Angelo

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Porties 2 personen

Equipment

  • Kaas rasp
  • Mes
  • Snijplank

Ingrediënten
  

  • 1 eetlepel Olijfolie
  • 2 eetlepels Balsamico azijn
  • 100 gram snacktomaatjes Het liefste in verschillende kleuren
  • 30 gram pijnboompitten
  • 30 gram Parmigiano Reggiano
  • 75 gram Rucola slamelange
  • 150 gram Mozzarella balletjes Buffelmozzarella!!
  • Peper & Zout

Instructies
 

Voorbereiden

  • Halveer de snoeptomaatjes.
  • Rasp met een dunschiller aan de zijkant van het blok Parmigiano Reggiano om lange stroken te krijgen. verkruimel deze vervolgens in kleine vlokken.
  • Rooster de pijnboompitten tot ze goed bruin zijn en de aroma's eruit komen.
  • Laat het water uit de verpakking mozzarella balletjes en halveer.

Assembleren

  • Meng de rucola salade mix, snoeptomaatjes en mozzarella balletjes samen in een grote salade kom.
  • Voeg vervolgens de Balsamico azijn toe tot goed zichtbaar alle onderdelen van de salade goed gedekt is.
  • Voeg de olijfolie toe en maak de salade op smaak met peper en zout.
  • Voeg als laatste de pijnboompitten en Parmigiano Reggiano vlokken toe aan de salade. Roer alles goed door.

Notities

Eventueel ook lekker met andere groenten(Paprika, Komkommer, Zongedroogde tomaten etc.)