Bruschetta

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties 2 personen

Equipment

  • Oven

Ingrediënten
  

  • 6 Tomaten
  • 5 teentjes Knoflook
  • 6 eetlepels Olijfolie
  • 1 handje Gesneden verse basilicum
  • 1 eetlepel Oregano
  • 1 Stokbrood
  • 1 zak Rucola

Instructies
 

Bruschetta preppen

  • Snij de tomaat en doe het in een grote bak/kom
  • Pers de knoflook en voeg het toe aan de tomaten
  • Voeg 4 van de 6 eetlepels olijfolie toe aan het mengsel
  • Voeg de oregano toe aan het mengsel
  • Snij de verse basilicum en voeg het toe aan het mengsel

Laten intrekken!

  • Laat het geheel tot maximaal 3 dagen afgedekt staan in de koelkast(hoe dichter bij de 3 dagen hoe lekkerder het is!)

Tijd om op te bouwen!

  • Snijd het stokbrood in sneetjes en toast het in de oven/broodrooster tot goudbruin
  • Doe het bruschetta mengsel op het stokbrood en doe er een beetje rucola overheen