Equipment
- Oven schaal
Ingrediënten
- 500 g Opbak aardappeltjes kleine blokjes
- 4 teentjes Knoflook
- 100 g Grana padano
- 1 eetlepel Gedroogde oregano
- 3 eetlepels Olijfolie Extra vierge
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Prik gaatjes in de verpakking van de aardappeltjes en gaar de aardappeltjes 30/45 seconden voor in de magnetron.
- Doe de aardappeltjes in een ovenschaal (Zorg dat er genoeg ruimte is in de schaal. De aardappeltjes hebben ruimte nodig om knapperig te worden)
- Voeg de olijfolie, oregano en knoflook toe en roer door elkaar.
- Meng de helft van de Grana padano door de aardappeltjes heen.
- Breng op smaak met peper en zout
- Doe de rest van de Grana padano over de bovenkant van de aardappeltjes. Roer hierna niet meer om!
- Bak de aardappeltjes goudbruin in 40 minuten